Guardar Veure els 4 gadgets utilitzats

Què és el Raw Food?

Compartir
Tècniques - Cuina de mercat

Què és el Raw Food?

Guardar
. Cuiner/a de Gadgets&Cuina

Maite Azkarate

Veure els 4 gadgets utilitzats

La tècnica pas a pas

Què és el Raw Food? També se li coneix com "Menjar Crudivegana", però què és realment?

El Raw Food o Alimentació Viva és una tendència en el món de la gastronomia i la nutrició, que es basa en menjar aliments crus, en brut, aliments vius en definitiva del món vegetal i de procedència ecològica, km0 (fruites, verdures, fulles verdes, arrels , llavors, llegums, fruits secs, algues, flors, herbes, espècies ...)

Aquest tipus d'alimentació té com a objectiu conservar al màxim els nutrients i propietats dels aliments. Per això no sotmet als mateixos al foc, amb el que es mantenen els enzims, vitamines i altres micronutrients intactes. Per això, encara que la traducció literal de Raw Food sigui "Dinar Crua" té més sentit parlar de "Alimentació Viva".

No obstant això, Raw Food no vol dir que ens alimentem únicament a base d'amanides, sinó que empra una àmplia varietat de tècniques culinàries, la majoria molt senzilles encara que de vegades poc conegudes, com:

maceració
fermentació
Mòlta de fruits secs i llavors
Diferents tècniques de tall
deshidratació
germinació
Extracció en fred o Cold Press (Tècnica emprada per a l'elaboració de sucs verds. Fes clic aquí si vols més informació sobre els sucs verds i els avantatges de les espremedores en fred)
En Gadgets & Cuina us presentem a través dels nostres tallers a tot un expert en la matèria, Javier Medvedovsky o Espiritual Xef, que ens explicarà no només en què consisteix aquesta filosofia sinó també quines tècniques culinàries intervenen per aconseguir mantenir al màxim la vida dels aliments sense sotmetre'ls al foc.
{Img} 2016/05 / 1112587843.jpeg {/ img}

4 Gadgets utilizats a la tècnica