Guardar

Consells per treure-li partit a la Espremedora en fred Kuvings Slow Juicer

Compartir
Tècniques - Trucs i consells

Consells per treure-li partit a la Espremedora en fred Kuvings Slow Juicer

Guardar
. Cuiner/a de Gadgets&Cuina

Maite Azkarate

Veure els 0 gadgets utilitzats

La tècnica pas a pas

Els sucs verds i detox són sucs que combinen verdura, sobretot verdura de fulla verda, amb fruita. S'elaboren amb espremedores en fred, a baixes revolucions, en aquest cas utilitzarem una de les originals, la coreana Kuvings Slow Juicer, marca que ofereix una qualitat extra en els materials i uns resultats espectaculars.

El principal avantatge d'aquests sucs verds i detox és que gràcies al mètode d'elaboració (premsat en fred, no espremut) i la velocitat (60 rpm) mantenim intactes les propietats i els nutrients de les fruites i verdures. A més, són sucs amb més textura, que triguen molt més temps en oxidar-se i dissociar-se, pel que són begudes perfectes per emportar, no cal prendre'ls al moment.

Aquí teniu 10 consells i recomanacions per utilitzar la espremedora en fred Kuvings Slow Juicer, i que pugueu treure-li el màxim partit i gaudir de sans i saborosos sucs amb el mínim esforç:

  1. Pelar les fruites amb pells no comestibles, com cítrics, meló, síndria...
  2. Treure els ossos o llavors grans, com els ossos de cirera, albercoc, préssec, nectarina...
  3. Si la fruita és ecològica o amb pell comestible no cal pelar-la, amb rentar-la bé n'hi ha prou. (Peres, pomes, remolatxa, pastanaga, gingebre, api...)
  4. Algunes fruites vénen amb una capa de cera exterior. Fan més soroll en entrar a la màquina però això no és un problema.
  5. Si anem a fer un suc només de tomàquet, és millor pelar els tomàquets abans, ja que tenen la pell molt fina i poden obstruir el filtre. Per això recomanem un pelador de tomàquets ja que és un sistema ràpid i eficaç. Si és un suc en el qual combinem tomàquet amb altres fruites i verdures no és necessari.
  6. És recomanable intercalar els ingredients més fibrosos (api, verdures de fulla verda) amb ingredients polposos, amb gran proporció d'aigua, per treure el màxim partit dels ingredients.
  7. Si utilitzem ingredients que s'oxiden ràpidament, és recomanable combinar-los amb ingredients antioxidants (llimona, llima, gingebre, julivert)
  8. Si anem a elaborar dos sucs diferents seguits, no cal netejar la màquina entre suc i suc. Amb el tap tancat, posem la màquina en funcionament amb un got d'aigua durant un minut, traiem l'aigua i així fem una esbandida per retirar la major part de gust del suc anterior.
  9. Podem fer llets de fruits secs. És important que siguin crus. Els deixem en remull unes 12h, els esbandim bé i els passem per la màquina intercalant-los amb aigua (200g per litre d'aigua aprox.) La polpa la podem assecar i tindrem farina de fruit sec per utilitzar en altres elaboracions.

  10. Quan treballem amb els accessoris per a gelats i smothies mai introduirem gel a la màquina, ni fruita sencera acabada de sortir del congelador. Sempre seran trossos de fruita pelada i sense llavors (l'accessori de gelats no rebutja polpa). Traurem la fruita del congelador 5-10 minuts abans perquè no estigui tan dura.

Més tècniques de Trucs i consells