Guardar Veure els 3 gadgets utilitzats

Com decorar un Bundt Cake

Compartir
Tècniques - Pastisseria clàssica

Com decorar un Bundt Cake

Guardar
. Cuiner/a de Gadgets&Cuina

Maite Azkarate

Veure els 3 gadgets utilitzats

La tècnica pas a pas

Els Bundt Cakes són pans de pessic que en ser fornejats en els motlles de Nordic Ware (marca que els va popularitzar cap a 1950), que tenen bastant profunditat i arestes molt pronunciades, queden amb formes molt definides i de considerable alçada.

Són pans de pessic molt estètics de per si, de manera que la decoració més habitual sol ser empolsar-los amb sucre glace un cop freds.

No obstant això, podem abocar sobre el Bundt Cake des glaça fins a una ganache, buttercream... A continuació us donem un parell de trucs per decorar els Bundt Cakes:

  • Utilitza un plat giratori per decorar. D'aquesta manera, tant si treballes amb màniga pastissera com si estàs abocant la teva decoració sobre el Bundt Cake, podràs fer-ho de forma més còmoda i controlada. Aquesta forma de decorar aporta més uniformitat al resultat.
  • Procura que les preparacions que utilitzis per abocar sobre el Bundt Cake tinguin certa textura.
    D'aquesta manera, cauran a poc a poc pel Bundt Cake, de manera que podràs controlar la forma i la quantitat que queda sobre el pa de pessic.

  • Decora el Bundt Cake quan ja estigui fred perquè no es fonguin les decoracions.
    Si cal introdueix uns minuts el Bundt Cake al forn per bloquejar la glaça o en la nevera per bloquejar les ganache i buttercreams. Així t'asseguraràs que la decoració queda tal com vols.

3 Gadgets utilizats a la tècnica

Més tècniques de Pastisseria clàssica