Guardar Veure els 3 gadgets utilitzats

L'hamburguesa casolana és tendència

Compartir
Tècniques - Aliments de temporada

L'hamburguesa casolana és tendència

Guardar
. Cuiner/a de Gadgets&Cuina

Gadgets & Cuina

Veure els 3 gadgets utilitzats

La tècnica pas a pas

Acabats d'arribar de la Fira Ambient 2014 de Frankfurt, carregats de bones idees i novetats, us avancem una bona notícia: les hamburgueses casolanes són una de les tendències més clares d'aquesta temporada en gadgets de cuina i a Gadgets&Cuina.

La cultura del DIY (Do It Yourself) està cada dia més arrelada per molts motius : per començar, la importància de cuinar aliments de temporada, de bona qualitat. D'altra banda, cuinar a casa que ens ajuda a mantenir una dieta equilibrada i sana i en general més econòmica.

A aquesta tendència del "Do It Yourself" cal sumar-hi la moda absoluta de les hamburgueses. Les podem trobar en qualsevol restaurant i són les reines de la carta, al mercat de qualsevol tipus de carn (vedella, porc, pollastre, xai), també de peix, verdures i amb diferents condiments.

Amb aquest panorama no ens sorprèn que les empreses de gadgets i estris de cuina incorporin en els seus catàlegs 2014 articles específics per ajudar a crear les nostres pròpies hamburgueses casolanes, facilitant el modelat de la picada, el farciment i la seva conservació.

A Gadgets & Cuina us oferim les últimes novetats en gadgets per cuinar les vostres pròpies hamburgueses, però també us volem donar algunes idees d'ingredients per preparar-les i amb l'ajuda del gelburguer segur que us sortiran fàcilment.

Algunes idees per preparar hamburgueses casolanes: la clàssica de vedella, hamburguesa de quinoa amb xampinyons, de cigrons, hamburguesa de verdures amb olivada, hamburguesa de peix blanc i gambes, de tonyina amb guacamole o de salmó amb salsa de soja, hamburguesa de tofu, fins i tot hamburguesa de macedònia de fruites amb el pa de brioix i xocolata o crema de salsa, per exemple.

3 Gadgets utilizats a la tècnica

Més tècniques de Aliments de temporada

Tècnica

Carxofes

Guardar
Tècnica

Pela, ratlla i esprem!

Guardar