Guardar Veure els 3 gadgets utilitzats

Gadgets Top per a les cuines del 2014.

Compartir
Tècniques - La opinió de G&C

Gadgets Top per a les cuines del 2014.

Guardar
. Cuiner/a de Gadgets&Cuina

Gadgets & Cuina

Veure els 3 gadgets utilitzats

La tècnica pas a pas

Creativitat, funcionalitat, qualitat, avui celebrem un 2013 ple de noves idees per cuinar. Propostes orientades a facilitar-nos la vida, pensades per donar curs al xef que portem dins , per preparar a casa plats nous, o de tota la vida, de manera més còmoda i fàcil. Estris meravellosos, petites perles del disseny industrial de la mà de marques i fabricants que tenen cura fins l'últim detall . Articles de màxima qualitat que no poden faltar a la teva cuina aquest 2014 .
Aquest resum és un recorregut per un any de novetats, Gadgets amb estil propi, amb una funció específica per a un resultat professional.

 

Cada Gadget té una història, us l'expliquem :

 

RICE CUBE Preparar sushi és un joc de nens, un senzill puzle 3D per fer daus d'arròs que aquest 2013 ha revolucionat la cuina. És petit, cridaner, és el top de la llista per ser el més descaradament Gadget. (+ INFO)

 

IMPERIA ROSSA L'autèntica màquina de pasta fresca manual . El disseny és sofisticat, 100% made ​​in Italy, de maneig molt senzill i el resultat és espectacular. El dia que va arribar a les nostres botigues ja no vaig poder deixar de mirar-la. Amants de la pasta , aquest és el vostre Gadget. (+ INFO)

 

GLAÇONS PER REFREDAR la cervesa o el vi. No és un somni, això és real. Quatre glaçons per a la beguda que en ser d'acer inoxidable, duren i no es fonen. Glaçons per sempre! (+ INFO)

 

MOLINET PER TRITURAR SÈSAM, així com altres espècies i llavors. El teu aliat per a amanides, verdures al vapor, pasta, wok, aperitius. La cuina si és sana és dues vegades bona . (+ INFO)

 

CORRÓ REGULABLE DE COLORS JOSEPH JOSEPH simplement es mereix un aplaudiment . És el corró definitiu , imprescindible , amb un disseny genial . Inclou 4 jocs d'anelles d'altures diferents per aconseguir 4 gruixos diferents . També incorpora mesures en la fusta , el que ens permet estirar la massa fins a la longitud o diàmetre exactes. BRAVO! (+ INFO)

 

MOTLLO POP cakes de Lekue. Els Pop Cakes són l'última tendència en pastisseria , van néixer el 2009 i estan de moda . Pastissets petits en forma de bola que van muntats sobre palets com si fossin piruletes . Es poden fer de mil sabors i decorar amb infinitat de condiments . La innovadora marca Lekue presenta aquest motlle antiadherent apte per a microones, forn i congelador. Amb aquest motlle, els teus Pop Cakes divertits i fàcils . (+ INFO)

 

MOTLLO PER HAMBURGUESES , crea les teves pròpies hamburgueses , de carn, peix, verdures, fruites, del que vulguis! Les hamburgueses es van sofisticant amb nous ingredients i carns d'alta qualitat i per això et recomanem tenir a mà aquest motlle. Gaudeix! ( + INFO )

 

ESPÀTULA FINA PER TRUITES O CREPES , Oxo ens sorprèn una altra vegada amb aquesta espàtula especialment creada per donar la volta a la truita. Superfina, amb vores flexibles que s'adapten a qualsevol paella, ideal per girar peces delicades sense trencar-les. La superespátula. (+ INFO)

 

Aquests són alguns dels Gadgets que no poden faltar a la teva cuina aquest 2014.

3 Gadgets utilizats a la tècnica

Més tècniques de La opinió de G&C